You are here

Gegrilde paprika’s met geitenkaas

  • meer dan 30 minuten
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Bereiding

Snijd de 4 paprika's doormidden en verwijder de zaadjes. Leg de paprika’s onder de grill van de oven en bak ze tien minuten totdat de huid donker wordt.
Laat afkoelen en verwijder vervolgens het vel.
Leg de beide helften van de paprika uit en besmeer elke helft met de Rondelé Chèvre.
Bestrooi ze vervolgens met wat peper en kruiden naar keuze.
Rol nu de beide helften vanaf de zijkant zo strak mogelijk op.
Neem een stuk plastic folie en wikkel hier de paprika's vervolgens strak in.
Zet de rolletjes voor minstens twee uur in de koelkast om te rusten.
Snijd ten slotte de paprika’s voorzichtig in fijne plakjes (ca. 1cm), bestrooi naar keuze met sesamzaadjes of gekruimelde pijnboompitten.

Print recept
« Terug naar alle recepten

Aanverwante informatie