You are here

Kabeljauwfilet met camembert

  • 30 minuten
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220°C.
Leg de vis op een licht ingevette ovenschotel met de champignons. Giet er de witte wijn over.
Verwijder de korst van de Camembert en snijd de kaas in schijfjes. Leg de schijfjes Camembert op de vis. Kruid met zout en peper. Giet er de room over.
Zet 15 minuten in de oven. De saus gaat zich binden en de kaas wordt lichtjes bruin. Als de saus te sterk ingekookt is, kunt u er wat room aan toevoegen.
Verdeel de vis en de champignons over de borden. Giet er de saus over. Garneer met gedroogde tomaten en enkele blaadjes verse spinazie.

Tips

Aan Tafel: Serveer er gekookte aardappelen of aardappelpuree bij.

Wijntip: Sauvignon Blanc (Nieuw-Zeeland/Argentinië).

Print recept
« Terug naar alle recepten

Aanverwante informatie